G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » XBoard » 03 timing sensor + 04-up wiring harness « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Yellow9s
Posted on Friday, August 23, 2019 - 03:27 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Any reason why these two wouldn’t work together?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Tpehak
Posted on Friday, August 23, 2019 - 04:37 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Check twinmotorcycles website for part number. If both years have same part numbers the parts will work together.

If the part numbers are different check wiring diagrams for 03 and 04 to compare the sensor circuit.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a public posting area. Enter your username and password if you have an account. Otherwise, enter your full name as your username and leave the password blank. Your e-mail address is optional.
Password:
E-mail:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration