G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Old School Buell » X1 Wiring Diagram « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Blackbelt
Posted on Monday, April 01, 2019 - 01:35 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Anyone have a wiring diagram for the 2000 X1?

full diagram please. Need to see why my Engine light and Low fuel light will not light up
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

S1owner
Posted on Monday, April 01, 2019 - 09:11 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Going to need the manual
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

S1owner
Posted on Monday, April 01, 2019 - 09:11 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Going to need the manual its a must
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Blackbelt
Posted on Tuesday, April 02, 2019 - 01:44 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

i dont disagree on that. but all i need right at the moment is the diagram
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Williamscottrobertson
Posted on Tuesday, April 02, 2019 - 11:55 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

http://buellmods.com/#TabbedContent
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Blackbelt
Posted on Wednesday, April 03, 2019 - 11:15 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

oh wow thank you....
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Lasbuell
Posted on Wednesday, April 03, 2019 - 08:58 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

When I first got my X1 the tac would go on and off. I chased the wires down and did a continuity check and the wire was broke inside the jacket at the connection!! It was a lucky find!
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Blackbelt
Posted on Thursday, April 04, 2019 - 07:53 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

i found corrosion in the multi pin connection right under the fuel tank... gonna clean the pins and see if that helps
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration