G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Electrical - Battery, Charg Sys, Lights, Switches, Sensors & Guages » Crakced ECM « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Turd_fergusson
Posted on Monday, November 05, 2018 - 08:58 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Hello all!

I am new to buells and I bought a 2008 Ulysses with 29k on it. Bike ran fine for a few hundred miles. Would randomly stall at lights. Then it started breaking up when I gave it full throttle. Then it barely ran and I almost didnít make it home. Checked grounds and fuses, bought a new battery and it wonít start now. Cranks and turns over real good. Just wonít fire. Explored it more and noticed I have the dreaded cracked ECM. Small hairline on the gray port. I connected it to ecmdroid and I got no codes. Any help would be appreciated
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Brother_in_buells
Posted on Friday, November 09, 2018 - 02:39 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Did you check for spark at the plugs?
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration