G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Troubleshooting (Poor Starting/Running/Handling/Ride Issues) » 06 Ully Blue light « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Crozon
Posted on Friday, March 31, 2017 - 11:54 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

My 06 Ully let me down in a car park. Ignition on, clocks do their thing, blue main beam light on and nothing else. No headlights, no neutral light, no oil light and no eng. light. Where do I start to look for problems?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Froggy
Posted on Friday, March 31, 2017 - 03:01 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Ground issue up in the front end. Possibly a broken wire in the main harness going along the frame at the steering neck, or the main ground wire under the flyscreen
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Gabby_duck
Posted on Saturday, April 08, 2017 - 08:05 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

My uly 06 had a similar problem years ago the problem was at the fuel pump harness connector. I found the problem through a wiggle test while someone held the start button. Had to take connector apart and recrimped etc....
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Gabby_duck
Posted on Sunday, April 09, 2017 - 10:21 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Start with battery and battery terminal tightness, fuses & relays move on to grounds look.at ecm make sure where the connector meats the ecm isn't crack google that issue.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration