G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Troubleshooting (Poor Starting/Running/Handling/Ride Issues) » EBR 1190SX quits running with new engine fault code « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Velocette1
Posted on Thursday, November 10, 2016 - 04:54 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I keep getting a "new engine" fault and the engine just stops. Very dangerous a couple times. Is there workshop manual that might shed some light on this. I have had to park the bike hoping for some help. Anyone else had this issue. Has about 800 miles on.The bike starts right up after 2-3 minutes as if starved for fuel.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Froggy
Posted on Thursday, November 10, 2016 - 09:27 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I've seen another bike that did that, I don't know the fix. An EBR employee commented that they should email tech@ebr.com so I recommend you do the same

http://www.badweatherbikers.com/buell/messages/713 493/794201.html?1475163556
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration