G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Troubleshooting (Poor Starting/Running/Handling/Ride Issues) » Over active low fuel light on CR « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Nathan_elliott
Posted on Monday, September 05, 2016 - 12:34 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

At just over 22K miles, the low fuel light continually goes on then off then on then off... With the light going on, it also starts the fuel odometer. Sometime only for a mile. Others for up to six or seven. It's more of an annoyance than anything really since I always reset trip 1 with every fill up. Has anybody else out there had or heard of this same issue? If so, what is the fix? Hoping I don't have to replace the fuel pump since it still pumps fuel just fine. Your help in this matter is appreciated.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration