G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Troubleshooting (Poor Starting/Running/Handling/Ride Issues) » Fuell injectors « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Gabby_duck
Posted on Monday, June 20, 2016 - 10:00 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Removed and replaced fuel injectors without engine rotation or removal of throttle body. removed only right side air scoop,IAC, disconnected fuel line and injector connectors from injectors.Removed the fuel rail 4 screws then removed fuel rail.Then gently removed injectors. Injectors installation is reversed of above directions
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Gabby_duck
Posted on Tuesday, July 05, 2016 - 07:56 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Note: make sure and do a pull test on fuel injector connectors after installing them in.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration