G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Electrical - Battery, Charg Sys, Lights, Switches, Sensors & Guages » '07 Uly Foot brake light not working « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Bonbri93
Posted on Saturday, June 28, 2014 - 09:22 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Just got my Uly back from having the broken wiring fixed from being too tight near the steering column. When the front brake is pulled the brake light comes on but not with the foot pedal? We have checked wires, fuses. Is there any kind of 'switch' that we need to look for to replace?
Thanks for any help!!
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Froggy
Posted on Sunday, June 29, 2014 - 08:50 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Yep there is a switch on the rear brake. You can try taking it apart and cleaning it, but it likely needs replacement.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration