G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Electrical - Battery, Charg Sys, Lights, Switches, Sensors & Guages » Unused wires near speedo! « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Longhorn
Posted on Tuesday, April 22, 2014 - 12:10 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I was doing the repairs on my 06 Uly. Broken red power wire at splice by triple tree. BTW thanks so much for the posts about that. It fixed my trip meters zeroing out, clock and the occasional sweep of the tach and speedo needles when not running. While doing that project I noticed 4 white wires with female blue plugs on them coming out of the main wire loom at the top just below the speedo, the wires were about 3" long. Anybody know what there for. They look stock. I have only had my Uly for about 3 weeks and the clock and trip meter was annoying. BTW the previse owner failed to mention it. :-/
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Reepicheep
Posted on Tuesday, April 22, 2014 - 07:52 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

Maybe a hookup for GPS / heated grips.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration