G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » Knowledge Vault (tech, parts, apparel, & accessories topics) » Electrical - Battery, Charg Sys, Lights, Switches, Sensors & Guages » Charging System Diagnosis ~ help! « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Sirvincentblack
Posted on Tuesday, October 01, 2013 - 01:17 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

My battery is holding a charge but is only getting 12.20 volts at 3500rpm. Stator(new)@ 3500 putting off 44 volts. Stator at 2k rpm 32-40 volts. Regulator@ 3500 30-36 volts. The battery slowly discharges causing ruining issues. What can this be?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Sirvincentblack
Posted on Tuesday, October 01, 2013 - 09:23 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I should add the battery was load tested and the service bulletin of cleaning paint off grounds has been done.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a private posting area. Only registered users and custodians may post messages here.
Password:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration