G oog le BadWeB | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile

Buell Forum » XBoard » Race ECM « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Dennis355
Posted on Thursday, August 10, 2017 - 08:09 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I have a 03 XB9R that is race only. Have been out of racing 3 years and getting back in . Have a race scheduled Aug 25 th. I have the factory issue ECM with the cable and disc. Got from the factory when Henry was there. Need the map changed because about 5 years ago had the heads polished and now has a problem when starting the race the motor takes a nose dive for a few seconds then takes off. The local HD shop says they cannot get the bike to communicate with their computer to do the tuning. Any suggestions ? I live in Northeast Florida
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

D_adams
Posted on Thursday, August 10, 2017 - 08:22 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

www.idspd.com and hit up Tim, he should be able to sort out whatever problem you may have in regards to tuning.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a public posting area. Enter your username and password if you have an account. Otherwise, enter your full name as your username and leave the password blank. Your e-mail address is optional.
Password:
E-mail:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration