G oog le Buell 1125R Forum | Login/out | Topics | Search | Custodians | Register | Edit Profile


Buell Forum » 1125R Superbike Board » Instrument cluster and service warning « Previous Next »

Author Message
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Tommymac92
Posted on Tuesday, June 04, 2019 - 11:23 pm:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

I have been using my 1125 for track duty mostly for the last few years. At yesterdays track day I noticed some moisture inside the cluster that later cleared up. Also when I start the bike it said service now. I only have 6200 miles on the clock and changed the oil at the start of the season. The bike runs fine and now warning lights or anything came on while riding. Do you guys think there is anything to worry about.

The bike is currently being stored at the track so its a little tough to work on it, but may be swapping tires and some other stuff leading up to my next TD in a few weeks.
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message

Fresnobuell
Posted on Wednesday, June 05, 2019 - 01:45 am:   Edit Post Delete Post View Post/Check IP Print Post    Move Post (Custodian/Admin Only) Ban Poster IP (Custodian/Admin only)

i believe 6,200m is 10,000K. I think there maybe services due.
« Previous Next »

Add Your Message Here
Post:
Bold text Italics Underline Create a hyperlink Insert a clipart image

Username: Posting Information:
This is a public posting area. Enter your username and password if you have an account. Otherwise, enter your full name as your username and leave the password blank. Your e-mail address is optional.
Password:
E-mail:
Options: Post as "Anonymous" (Valid reason required. Abusers will be exposed. If unsure, ask.)
Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Topics | Last Day | Tree View | Search | User List | Help/Instructions | Rules | Program Credits Administration